JANA [ENDAPATAN RM 1K- RM 3K SEBULAN DENGAN TEAM KAMI? CONTACT US NOW
Cart 0
photo_2019-03-06_20-11-59.jpg

Buku Mendorong Tingkah Laku Positif Kanak-Kanak

RM 22.00


KOD BUKU : BP01-Buku Mendorong Tingkah Laku Positif Kanak-Kanak

Ibu ibu selalu pening dengan anak anak ? Kadang kita cakap anak tak nak dengar ...sedihhh 😂😂

Jangan risau...ibu ayah sekalian....

Untuk ibu ibu yang ada anak yang suka mengamuk, tak dengar kata
Buku MENDORONG TINGKAH LAKU POSITIF KANAK KANAK ada JAWAPANNYA untuk membantu ibu ayah sekalian

Buku Mendorong Tingkah Laku Positif Kanak-kanak ini mengandungi 25 pengalaman sebenar ibu bapa dan guru-guru mengamalkan Teknik Nabi untuk mengubah sikap dan tingkah laku anak-anak yang pelbagai ragam dan karenah. Kurang tumpuan, kuat menangis, malas mandi, pelat, agresif, obses dengan ultraman, malas bersolat, tidak dengar cakap, kuat menjawab, dan macam-macam lagi karenah mereka.



Ada yang melucukan dan ada yang membuatkan kita sakit hati.

Tidak cukup dengan membaca pengalaman ibu bapa dan guru-guru ini, penulis juga berkongsi:



11 TIPs Mendorong Tingkah Laku Positif Anak-anak.

✅Memuji Kanak-kanak

✅Mendoakan Anak-anak

✅Mendorong Anak Memberhentikan Tingkah Laku Negatif

✅Menyuruh Anak

✅Mendorong Anak Berakhlak Baik

✅Mendorong Anak Melakukan Tugas Baru

✅Menegur Tingkah Laku Negatif

✅Menerangkan Peraturan

✅Mendorong Anak yang Tidak Mahir Membaca

✅Mendorong Anak Mudah Bangun Pagi

✅Memberi Markah

Banyak sangat tips bagus untuk ibu ayah dan Cikgu Cikgu 😍😍

NOTA HARGA :

HARGA PASARAN KAMI : RM22
HARGA AGEN SEMASA ORDER : RM18.70
BELI BUKU NI AGEN DAPAT 18.33 PV

Awak target jual buku ni 200 buah dah layak bonus tau

Awak ajak kawan kawan awake daftar agen, dia beli buku ni awak pun dapat PV...banyaklah BONUS awak bulan ni

INSYAALLAH...AMIINNNN

Jom order buku ni di laman web kedaiberjaya.my/login

Kalau ada masalah tak pandai nak order, mohon bagitahu admin ya 017-6944592 dan mintak bantuan LEADER anda untuk tolong tunjuk ajar CARA ORDER tauuu

JOM ORDER SEKARANG..DAPAT FREEGIFT untuk yang order hari ni sahaja sehingga JAM 12 malam ni..❤️