Magnetic Doa Omar Hana Percuma Dengan Setiap Pembelian Flash Felt
Cart 0
IMG_20181003_133859_193.jpg

PAKEJ-BIJAK-MEMBACA-MENULIS

RM 250.00

Special untuk semua

biasa biasa dalam market dengan kualiti yang macam ni dan kesan produk sebegini harganya boleh mencecah ribuan ringgit

Tau tak, pasal harga mommy daddy  jangan risau tau sebab kami akan cadangkan mengikut keperluan anak dan juga budget mommy daddy

yang penting kami nak pastikan anak akan betul betul boleh membaca menggunakan pakej kami ni

Special Untuk mommy daddy, saya cadang buat pembayaran hari ini.

Saya bagi PAKEJ-BIJAK-MEMBACA-MENULIS harga *RM 250* Sahaja dan mommy daddy akan terima produk sekaligus yang lengkap untuk anak

🌼 1 set flip card wow + whiteboard marker RM 90
🌼 1 set latihan suku kata prasekolah RM 10
🌼1 Set Flashcard Magik 3 in1 (Jawi, Numbers, ABC) RM38
🌼1 Set Buku Bacalah Anakku RM 52.90
🌼1 Set Buku Read Easy RM 57.90
🌼 1 set Read Easy activities (book 1) Rm12
🌼 1set Intelligence stick RM 26
🌼 Posted Carta Bunyi rm5
🌼 Latihan Abjad Huruf  Besar rm4
🌼Latihan Belajar Jawi rm4


Kita ikhtiarkan, semoga dengan usaha kita ini, anak dapat bijak membaca, menulis dan mengira🤲🏻

Pasal penghantaran , its ok , kos sudah termasuk.

*Boleh juga dapatkan secara berasingan dan ansuran*

Mommy daddy just tunggu je barang tu sampai boleh?

www.wasap.my/60135347589/PAKEJ-BIJAK-MEMBACA-MENULIS